A FirstPhone-ról

Jelenleg Magyarországon több mint 40 üzlettel rendelkezünk, de fejlődésünk töretlen, így célunk a jövőben egy kiterjedt nemzetközi hálózat létrehozása.

Profilunk a mobiltelefonok, egyéb mobil eszközök illetve tartozékok kis –és nagykereskedelmi forgalmazása és szervizelése. Az évek során portfóliónkat és szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan fejlesztve szoros kapcsolatba kerültünk a legnépszerűbb gyártókkal is, ezzel segítve a felhasználók egyedi igényeinek kielégítését.

Üzleteink

Több mint...

4 000 000+

Elégedett ügyfél

Magyarországon

45+

Üzlet

Több mint...

750 000+

Eladott készülék

Hazai vállalkozás

100%

Magyar tulajdon

Megjelenések

2021

7- Európa leggyorsabban növekvő cégei között a FirstPhone

Tovább olvasom
2021

7- Európa leggyorsabban növekvő cégei között a FirstPhone

2021

Huaweiblog - Jótékonysági árverés

2021

Financial Times - FT1000 lista Európa leggyorsabban növekvő vállalkozásairól

2020

Frissmedia - Kisvárdai cég a leggyorsabban növekvő ezer európai vállalkozás között

2017

Tech2 - Megnyílt az első vidéki Huawei szervizközpont

2017

Huaweiblog - Huawei szervizpontok nyitnak országszerte

2017

Tech2 - Megnyitotta kapuit a FirstPhone oktogoni MobilPlázája

2017

Mobilarena - Oktogon MobilPlaza nyitási akció

2016

Huaweiblog - FirstPhone interjú

 • A jövő (2022)

  FirstPhone

  2022-ben a korábban megkezdett fejlesztéseink legnagyobb része bevezetésre kerülhet, üzleteink száma év végére pedig elérheti a 60-at is.

 • Covid sokk (2021)

  FirstPhone

  A 2021-es évben több olyan projekt is elindításra került amellyel biztosíthatjuk piaci pozíciónkat és még jobban kiszolgálhatjuk a folyamatosan változó vásárlói igényeket. A nehézségek ellenére év végére üzleteink száma átlépte a 40-et!

 • Európa topligájában (2020)

  FirstPhone

  2020-ra a FirstPhone Magyarországon meghatározó kereskedelmi hálózattá vált, elért eredményei alapján a Financial Times FT1000 (Európa 1000 leggyorsabb növekedését felmutatni képes vállalatának listája) listáján a 123. helyett foglalhatta el, amellyel első lett a magyar vállalkozások között. Franchise rendszerünket tovább bővítettük, partnereink által üzemeltetett üzleteink száma átlépte már a 25-öt is. Az évben a Covid a jelentős kihívások elé állított minket, amelyek új innovatív megoldások bevezetését tették szükségessé.

 • Új webáruház (2019)

  FirstPhone

  2019 évben cégünk online arculatát igazítottuk a modern kor elvárásaihoz, melynek köszönhetően vásárlóink bárhonnan, igényes letisztult webáruházunkban válogathatnak forgalmazott termékeink között.

 • Megjelenés Európában (2018)

  FirstPhone

  2018-ban cégünk az európai online piacokon jelent meg. Európa mellett hazánkban is megerősítettük jelenlétünket, kiterjedt szervizhálózatot üzemeltetünk 10 nagyvárosban. Ebből 7 hivatalos Huawei képviselet, 3 pedig Samsung Prémium szervizpont. Ennek köszönhetően az összes nagy márka készülékeit tudjuk javítani, valamint a beépített alkatrészek garantáltan gyári forrásból származnak. A 2018-as évben elindítottuk franchise-rendszerünket, amely értelmében 6 új helyszínen jelentünk meg, így vásárlóink már összesen 35 helyszínen élvezhették a FirstPhone minőséget.

 • FirstPhone mobilplázák (2017)

  FirstPhone

  2017-es terjeszkedésünk során megnyitottunk 5 Mobil Plaza üzletet Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Kecskeméten. A gyártókkal közösen együttműködve olyan egyedülálló üzleteket hoztunk létre, ahol nagy alapterületű üzlethelyiségekben minden gyártó saját shop-in-shop megjelenésével mutatja be termékeit. A vidéki Mobil Plazaink egyben a Huawei hivatalos helyi képviseletei is, amelyekben a Huawei készülékek garanciális -és garancián túli javítása történik.

 • Folyamatos terjeszkedés (2016)

  FirstPhone

  A nyírbátori üzletünk megnyitását követően cégünk rendelkezik azóta is a legnagyobb hálózattal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (beleértve a mobilszolgáltatókat is). 2016 őszén pedig két új Samsung szervizpont megnyitásával immár Zalaegerszegen és Sopronban is a dél-koreai márka hivatalos partnereiként képviseltettük magunkat egészen 2021 közepéig.

 • Feltörekvő gyártók (2015)

  FirstPhone

  A 2015-ös évben megnyitottuk vásárosnaményi, balassagyarmati és második budapesti üzletünket a Pólus Centerben. Ebben az évben cégünk egyre nagyobb forgalmat bonyolított le az akkori legnépszerűbb Huawei és Lenovo készülék értékesítéséből.

 • Szervizszolgáltatok bevezetése (2014)

  FirstPhone

  2014-ben már a fővárosban is képviseltettük magunkat, valamint meglévő üzleteinket sikerült nagyobb alapterületű, modernebb helyszínre költöztetni. Ugyanebben az évben cégünk Samsung partner lett, melynek köszönhetően a kisvárdai üzletünk hivatalos Samsung szervizként is várta ügyfeleinket 2014 és 2021 között. Sajnos 2021-ben a Samsung jelentős számban zárt be vidéki szervizpontokat melyek közé tartozott az általunk üzemeltetett kisvárdai szervizpont is. A szervizre szoruló készülékeket szakértő munkatársaink segítségével akár a helyszínen is javítottuk, amely nagy sikert aratott a FirstPhone „szülővárosában”. Természetesen a Samsung jogosultság megszűnését követően is várjuk szervizszolgáltatásokkal ügyfeleinket!

 • FirstPhone "lokális" terjeszkedés (2013)

  FirstPhone

  A megalakulást követően cégünk fő célja az üzlethálózattá válás volt, melynek eredményeképp első születésnapunkat már 5 üzlet üzemeltetőiként ünnepelhettük. A 2013-as év elején már a Debrecen Plázában, Mátészalkán, Hajdúszoboszlón, Nyíregyháza Plázában és Kisvárdán üzemeltettünk FirstPhone üzleteket, az év második felében pedig megnyitottuk második nyíregyházi, tiszaújvárosi, váci és gyöngyösi üzleteinket is. A FirstPhone név és a Független megoldás szlogen hivatalosan bejegyzett névjeggyé vált.

 • Cégünk megalakult (2012)

  FirstPhone

  Cégünk 2011-ben kezdte meg a működését webáruházként, majd 2012-ben megnyitott az első üzletünk Kisvárdán. Célunk az volt, hogy igényes környezetben, versenyképes árakkal, szakértő munkatársakkal, családias környezetben várjuk a hozzánk betérőket. Az első üzletünkben elért sikerek arra sarkalltak bennünket, hogy szolgáltatásainkat a környező városokban is megismertessük a vásárlóközönséggel, ezért már 2012 év végén megnyitottuk második egységünket Nyíregyházán a Plaza-ban!

Csatlakozz csapatunkhoz!

Ha szeretnél velünk dolgozni, aktuális ajánlatainkért kattins a "Jelentkezem" gombra.

Jelentkezem

Ez a weboldal sütiket használ a kényelmesebb böngészés érdekében. A honlap használatával elfogadod, hogy az oldal sütiket használ. Kérjük tekintsd meg adatvédelmi tájékoztatónk

A te készüléked:

Tartozékok megtekintése