Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám és a mobilcsere program határidejének közelsége miatt (március 31.) nem tudjuk garantálni, hogy a programban való részvételhez a megrendelt készülékek időben üzleteinkbe kerülnek. Kérjük amennyiben mobilcsere program keretében kíván készüléket vásárolni keresse fel személyesen üzleteinket az elérhető készülékekért!

FirstPhone

Jelenleg Magyarországon több mint 40 üzlettel rendelkezünk, de fejlődésünk töretlen, így célunk a jövőben egy kiterjedt nemzetközi hálózat létrehozása.

Profilunk a mobiltelefonok, egyéb mobil eszközök illetve tartozékok kis –és nagykereskedelmi forgalmazása és szervizelése. Az évek során portfóliónkat és szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan fejlesztve szoros kapcsolatba kerültünk a legnépszerűbb gyártókkal is, ezzel segítve a felhasználók egyedi igényeinek kielégítését.

40+

Üzlet Magyarországon

10+

év tapasztalat

2M+

Eladott készülék

Eddigi sajtómegjelenéseink a teljesség igénye nélkül

G7- Európa leggyorsabban növekvő cégei között a FirstPhone (2021)
https://g7.hu/vallalat/20210408/europa-egyik-leggyorsabban-novekvo-cege-lett-a-kisvardai-kick-box-bajnok-csaladi-vallalkozasa/
Huaweiblog - Jótékonysági árverés
https://huaweiblog.hu/jotekonysagi-okostelefon-arveres-rendkivul-jo-arakkal/
Financial Times - FT1000 lista Európa leggyorsabban növekvő vállalkozásairól (2021)
https://www.ft.com/content/8b37a92b-15e6-4b9c-8427-315a8b5f4332
Frissmedia - Kisvárdai cég a leggyorsabban növekvő ezer európai vállalkozás között (2020)
https://frissmedia.hu/hir/kisvardai-ceg-a-leggyorsabban-novekvo-ezer-europai-vallalkozas-kozott/14053
Tech2 - Megnyílt az első vidéki Huawei szervizközpont (2017)
https://tech2.hu/megnyilt-az-elso-videki-huawei-szervizkozpont/
Huaweiblog - Huawei szervizpontok nyitnak országszerte (2017)
https://huaweiblog.hu/huawei-szervizpontok-nyitnak-orszagszerte/
Tech2 - Megnyitotta kapuit a FirstPhone oktogoni MobilPlázája (2017)
https://tech2.hu/megnyitotta-kapuit-a-firstphone-oktogoni-mobilplazaja/
Mobilarena - Oktogon MobilPlaza nyitási akció (2017)
https://mobilarena.hu/hir/kedvezmennyel_varja_vasarloit_a_mobilplaza.html
Huaweiblog - FirstPhone interjú (2016)
https://huaweiblog.hu/nagyon-jol-fut-a-huawei-magyarorszagon-firstphone-interju/

Cégünk fejlődése

2022

A jövő

2022-ben a korábban megkezdett fejlesztéseink legnagyobb része bevezetésre kerülhet, üzleteink száma év végére pedig elérheti a 60-at is.

2021

Covid sokk

A 2021-es évben több olyan projekt is elindításra került amellyel biztosíthatjuk piaci pozíciónkat és még jobban kiszolgálhatjuk a folyamatosan változó vásárlói igényeket. A nehézségek ellenére év végére üzleteink száma átlépte a 40-et!

2020

Európa topligájában

2020-ra a FirstPhone Magyarországon meghatározó kereskedelmi hálózattá vált, elért eredményei alapján a Financial Times FT1000 (Európa 1000 leggyorsabb növekedését felmutatni képes vállalatának listája) listáján a 123. helyett foglalhatta el, amellyel első lett a magyar vállalkozások között. Franchise rendszerünket tovább bővítettük, partnereink által üzemeltetett üzleteink száma átlépte már a 25-öt is. Az évben a Covid a jelentős kihívások elé állított minket, amelyek új innovatív megoldások bevezetését tették szükségessé.

2019

Új webáruház

2019 évben cégünk online arculatát igazítottuk a modern kor elvárásaihoz, melynek köszönhetően vásárlóink bárhonnan, igényes letisztult webáruházunkban válogathatnak forgalmazott termékeink között.

2018

Megjelenés Európában

2018-ban cégünk az európai online piacokon jelent meg. Európa mellett hazánkban is megerősítettük jelenlétünket, kiterjedt szervizhálózatot üzemeltetünk 10 nagyvárosban. Ebből 7 hivatalos Huawei képviselet, 3 pedig Samsung Prémium szervizpont. Ennek köszönhetően az összes nagy márka készülékeit tudjuk javítani, valamint a beépített alkatrészek garantáltan gyári forrásból származnak. A 2018-as évben elindítottuk franchise-rendszerünket, amely értelmében 6 új helyszínen jelentünk meg, így vásárlóink már összesen 35 helyszínen élvezhették a FirstPhone minőséget.

2017

FirstPhone Mobilplázák

2017-es terjeszkedésünk során megnyitottunk 5 Mobil Plaza üzletet Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Kecskeméten. A gyártókkal közösen együttműködve olyan egyedülálló üzleteket hoztunk létre, ahol nagy alapterületű üzlethelyiségekben minden gyártó saját shop-in-shop megjelenésével mutatja be termékeit. A vidéki Mobil Plazaink egyben a Huawei hivatalos helyi képviseletei is, amelyekben a Huawei készülékek garanciális -és garancián túli javítása történik.

2016

Folyamatos terjeszkedés

A nyírbátori üzletünk megnyitását követően cégünk rendelkezik azóta is a legnagyobb hálózattal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (beleértve a mobilszolgáltatókat is). 2016 őszén pedig két új Samsung szervizpont megnyitásával immár Zalaegerszegen és Sopronban is a dél-koreai márka hivatalos partnereiként képviseltettük magunkat egészen 2021 közepéig.

2015

Feltörekvő gyártók

A 2015-ös évben megnyitottuk vásárosnaményi, balassagyarmati és második budapesti üzletünket a Pólus Centerben. Ebben az évben cégünk egyre nagyobb forgalmat bonyolított le az akkori legnépszerűbb Huawei és Lenovo készülék értékesítéséből.

2014

Szervizszolgáltatások bevezetése

2014-ben már a fővárosban is képviseltettük magunkat, valamint meglévő üzleteinket sikerült nagyobb alapterületű, modernebb helyszínre költöztetni. Ugyanebben az évben cégünk Samsung partner lett, melynek köszönhetően a kisvárdai üzletünk hivatalos Samsung szervizként is várta ügyfeleinket 2014 és 2021 között. Sajnos 2021-ben a Samsung jelentős számban zárt be vidéki szervizpontokat melyek közé tartozott az általunk üzemeltetett kisvárdai szervizpont is. A szervizre szoruló készülékeket szakértő munkatársaink segítségével akár a helyszínen is javítottuk, amely nagy sikert aratott a FirstPhone „szülővárosában”. Természetesen a Samsung jogosultság megszűnését követően is várjuk szervizszolgáltatásokkal ügyfeleinket!

2013

FirstPhone“Lokális” terjeszkedés

A megalakulást követően cégünk fő célja az üzlethálózattá válás volt, melynek eredményeképp első születésnapunkat már 5 üzlet üzemeltetőiként ünnepelhettük. A 2013-as év elején már a Debrecen Plázában, Mátészalkán, Hajdúszoboszlón, Nyíregyháza Plázában és Kisvárdán üzemeltettünk FirstPhone üzleteket, az év második felében pedig megnyitottuk második nyíregyházi, tiszaújvárosi, váci és gyöngyösi üzleteinket is. A FirstPhone név és a Független megoldás szlogen hivatalosan bejegyzett névjeggyé vált.

2012

Cégünk megalakult

Cégünk 2011-ben kezdte meg a működését webáruházként, majd 2012-ben megnyitott az első üzletünk Kisvárdán. Célunk az volt, hogy igényes környezetben, versenyképes árakkal, szakértő munkatársakkal, családias környezetben várjuk a hozzánk betérőket. Az első üzletünkben elért sikerek arra sarkalltak bennünket, hogy szolgáltatásainkat a környező városokban is megismertessük a vásárlóközönséggel, ezért már 2012 év végén megnyitottuk második egységünket Nyíregyházán a Plaza-ban!

Szerviz

Igényeld a szerviz szolgáltatásunkat az oldalunkon és kövesd nyomon a készüléked állapotát. A szolgáltatás használatához felhasználói fiók szükséges!

Személyes átvétel

Vedd át személyesen rendelésed valamelyik üzletünk egyikében. Ha nem esik a közeledbe FirstPhone üzlet, válaszd a GLS csomagpontok vagy a Csomagküldő pontok egyikét.

OTP Online Áruhitel igénylés

A megjelölt termékeket lehetőség van OTP Áruhitellel is megvásárolni. Online hitel igénylése csak a webáruházunkban érhető el!