FirstPhone

Jelenleg Magyarországon 35 üzlettel rendelkezünk, de fejlődésünk töretlen, így célunk a jövőben egy kiterjedt regionális hálózat kiépítése.

Profilunk a mobiltelefonok, egyéb mobil eszközök illetve tartozékok kis –és nagykereskedelmi forgalmazása és szervizelése. Az évek során szoros kapcsolatba kerültünk a legnépszerűbb gyártókkal, ezzel segítve a felhasználók egyedi igényeinek kielégítését.

35

Üzlet Magyarországon

7

év tapasztalat

1M+

Eladott készülék

Cégünk fejlődése

2019

Új webáruház

Az idei évben Cégünk online arculatát igazítottuk a modern kor elvárásaihoz, melynek köszönhetően vásárlóink bárhonnan, igényes letisztult webáruházunkban válogathatnak forgalmazott termékeink között.

2018

Megjelenés Európában

2018-ban cégünk az európai online piacokon jelent meg. Európa mellett hazánkban is megerősítettük jelenlétünket, kiterjedt szervizhálózatot üzemeltetünk 10 nagyvárosban. Ebből 7 hivatalos Huawei képviselet, 3 pedig Samsung Prémium szervizpont. Ennek köszönhetően az összes nagy márka készülékeit tudjuk javítani, valamint a beépített alkatrészek garantáltan gyári forrásból származnak. A 2018-as évben elindítottuk franchise-rendszerünket, amely értelmében 6 új helyszínen jelentünk meg, így Vásárlóink már összesen 35 helyszínen is élvezhetik a FirstPhone minőséget.

2017

FirstPhone Mobilplázák

2017-es terjeszkedésünk során megnyitottunk 5 Mobil Plaza üzletet Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon és Kecskeméten. A gyártókkal közösen együttműködve olyan egyedülálló üzleteket hoztunk létre, ahol nagy alapterületű üzlethelyiségekben minden gyártó saját shop-in-shop megjelenésével mutatja be termékeit. A vidéki Mobil Plazaink egyben a Huawei hivatalos helyi képviseletei is, amelyekben a Huawei készülékek garanciális -és garancián túli javítása történik.

2016

Újabb üzletek

A nyírbátori üzletünk megnyitása mellett Cégünk rendelkezett a legnagyobb hálózattal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. 2016 őszén pedig két új Samsung szervizpont megnyitásával immár Zalaegerszegen és Sopronban is a dél-koreai márka hivatalos partnereiként képviseltettük magunkat.

2015

FirstPhone üzletek

A 2015-ös évben megnyitottuk vásárosnaményi, balassagyarmati és második budapesti üzletünket a Pólus Centerben. Ebben az évben cégünk egyre nagyobb forgalmat bonyolított le az akkori legnépszerűbb Huawei és Lenovo készülék terén.

2014

Samsung partner

2014-ben már a fővárosban is képviseltettük magunkat, valamint meglévő üzleteinket sikerült nagyobb alapterületű, modernebb helyszínre költöztetni. Ugyanebben az évben Cégünk Samsung Partner lett, melynek köszönhetően a kisvárdai üzletünk hivatalos Samsung szervizként is várja Ügyfeleinket. A szervizre szoruló készülékeket szakértő munkatársaink segítségével akár a helyszínen is javítottuk, amely nagy sikert aratott a FirstPhone „szülővárosában”.

2013

FirstPhone terjeszkedés

A megalakulást követően Cégünk fő célja az üzlethálózattá válás volt, melynek eredménye képpen első születésnapunkat már 5 üzlet üzemeltetőiként ünnepelhettük. A 2013-s évben a Debrecen Plázában, Mátészalkán, Hajdúszoboszlón és a Nyíregyháza Plázában üzemeltünk FirstPhone üzletet. Az év második felében pedig megnyitottuk második nyíregyházi, tiszaújvárosi, váci és gyöngyösi üzletünket is. A FirstPhone név és a Független megoldás szlogen védett névjeggyé vállt.

2012

Cégünk megalakult

Cégünk 2011-ben kezdte meg a működését webáruházként, majd 2012-ben megnyitott az első üzletünk Kisvárdán. Célunk az volt, hogy igényes környezetben, versenyképes árakkal, szakértő munkatársakkal, családias környezetben várjuk a hozzánk betérőket. Az első üzletünkben elért sikerek arra sarkalltak bennünket, hogy szolgáltatásainkat a környező városokban is megismertessük a vásárlóközönséggel, ezért már 2012 év végén megnyitottuk második egységünket Nyíregyházán a Plaza-ban!

Szerviz

Igényeld a szerviz szolgáltatásunkat az oldalunkon és kövesd nyomon a készüléked állapotát. A szolgáltatás használatához felhasználói fiók szükséges!

Személyes átvétel

Vedd át személyesen rendelésed valamelyik üzletünk egyikében. Ha nem esik a közeledbe FirstPhone üzlet, válaszd a GLS csomagpontok vagy a Csomagküldő pontok egyikét.

OTP Online Áruhitel igénylés

A megjelölt termékeket lehetőség van OTP Áruhitellel is megvásárolni. Online hitel igénylése csak a webáruházunkban érhető el!